Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

Stapmolen omheining

Royal Dutch Fences levert speciale omheining voor stapmolens. De liggers sluiten naadloos op elkaar aan en worden met speciale veilige schroeven tegen de paal bevestigd. In het geval van een doorsteekomheining worden er geen schroeven gebruikt. Deze omheining is zeer veilig voor de paarden. 

Traditionele omheining.

Deze omheining bestaat uit vierkante fijn bezaagde palen van 10×10 cm. van 2 of 2,5 meter lang, bovenzijde recht of als extra optie met diamantkop leverbaar en onderzijde gepunt. De vierkante geschaafde liggers van 4,5×9,5 cm. met afgeronde hoeken of de halfronde liggers van 10 of 12 cm. worden met speciale torx schroeven M6x100 tegen de paal gemonteerd. De palen worden maximaal om de 2 meter geplaatst om de stabiliteit, veiligheid en een ronding te garanderen, standaard wordt er een poort bijgeleverd van 150 cm. breed.

Doorsteek omheining.

Deze omheining bestaat uit ronde of vierkante doorsteekpalen van 2 of 2,5 meter lang. Ook bij deze omheining zijn er opties mogelijk zoals een diamantkop op de vierkante palen. De doorsteekliggers zijn ovaal 4,5 x 9,5 of rond 8 cm. Doordat er bij deze omheining geen schroeven gebruikt worden is deze superveilig.
De palen worden maximaal om de 2 meter geplaatst om de stabiliteit, veiligheid en een ronding te garanderen, standaard wordt er een poort bijgeleverd van 150 cm. breed.

Leverbaar in  Celfix (Groen) en Gecreosoteerd*

Stapmolens.